Du er dit eget stærkeste kort!

Udviklingsforløb for erfarne interne forretningspartnere

– Du er dit eget stærkeste kort!

Praktisk information

  • Pris: Dkk 20.000 for det samlede forløb inkl. forplejning
  • Sted: Nordsjælland
  • Start-Slut: Dato kommer snart

Til foråret afholder BeingLead et udviklingsforløb for den erfarne forretningspartner.

The program will be held in Danish, but if there are enough participants for an English-speaking team, an extra program will be created

BeingLead’s udviklingsforløb er for den erfarne forretningspartner, som dagligt rådgiver virksomhedens ledere – og har ansvaret for at gennemføre eller sikre forankring af nye forretningstiltag.

Fokus er lagt på at højne din performance bl.a. gennem øget selvindsigt og give dig værktøjer til styrket samspil med dine omgivelser og relationer – og dermed sætte dig selv endnu bedre i spil i forhold til at føre din virksomhed ind i en uforudsigelig fremtid med nye måder at tænke og agere på.

Forud for 1. modul vil der være en virtuel coachingseance med udgangspunkt i en personprofil-analyse, samt mindre hjemme- og fleksionsopgaver. Udviklingsforløbet indeholde følgende moduler:

  • April: Modul 1 og 2 er bygget op omkring 2 dage. Her vil fokus være på at “Styrke din indsigt som Forretningspartner” og “udfordr sig selv”.
  • Maj: Modul 3 er bygget op omkring 1 dag fra tidlig morgen til sen aften. Her vil fokus være på at “Frigør dit potentiale”.
  • Juni: Modul 4 er bygget op omkring 1 dag fra morgen til sen eftermiddag. Her vil fokus være på at “Accelerere din organisations udvikling”.

Derudover vil der være sparring med anden deltager fra gruppen mellem modulerne og 1 times individuel coaching (virtuel) med underviser, samt 1½ times erfaringsudveksling (virtuel) med hele gruppen.

Hvad vil du få ud af det:

  • På forløbet vil du få mulighed for at styrke din selvindsigt i forhold til egne barrierer og styrker og blive endnu bevidst om den strategisk håndtering af dine interessenter.
  • Du vil styrke din evne til at observere, reflektere, lære og handle (balancere din ‘gøren’ og ‘væren’).
  • Du vil arbejde med forskellige kompetenceområder og roller, som du vil opleve at skulle varetage eller vi komme til i fremtiden.

Hvorfor?

Det uforudsigelige og forandringerne kommer kun hurtigere og hurtigere og stiller større krav til, at vi hele tiden er den bedste version af os selv som interne forretningspartner eller rådgiver for vores organisationer og tætteste interessenter. Vores evne til hele tiden at kunne sætte vores fulde potentiale i spil og balancere vores ”Being og Doing” bliver mere og mere kritisk i forhold til at lykkes med de forandringer, som vi ønsker at skabe.​

Fokus på udvikling af dit fulde potentiale som løftestang

– til at udvikle dine tætte samarbejdspartnere og organisation.

Udviklingsforløb for erfarne interne forretningspartnere

Curious? Any more questions? Feel free to write me a mail!

© Copyright 2023 - Being-Lead.com